Hoopo Dome Kattenbak Roze

€ 139,00
SKU
LCHP-000000003
De Hoopo Dome roze kattenbak heeft een prachtig design dat naadloos aansluit bij elke interieur stijl. Het moderne ontwerp biedt een balans tussen functionaliteit en stijl voor zowel katten als kattenbezitters!

De Dome kattenbak is heel eenvoudig schoon te maken en prachtig vormgegeven. Het moderne ontwerp biedt een balans tussen functionaliteit en stijl, daarom zijn zowel katten als kattenbezitters dol op de Dome!

De Dome is geschikt voor de alle kattenrassen behalve de grootste kattenrassen zoals Main Coon, Ragdoll of Noorse Boskatten. De Dome is niet geschikt voor katten die staand plassen (sproeien).


Belangrijkste voordelen voor mensen:

✔ Zeg vaarwel tegen onaangename geuren. De Dome heeft een gesloten ontwerp zodat er minder geur verspreid wordt.

✔ Super eenvoudig onderhoud. Met de handgrepen kun je de bovenzijde gemakkelijk optillen, gebruik het schepje om het afval in de kleine container te doen zodat je deze gemakkelijk kunt weggooien. Het schepje van de Dome heeft een speciaal ontwerp en werkt sneller.

✔ Geen grit meer over de vloer. Dankzij de lekbak valt het grit dat onder de poten van uw kat vastzit in de kleine container zodat er minder gruis over de vloer wordt verspreid. Leeg de kleine container eenvoudig en om de dag in de vuilbak.

✔ Een welkome aanvulling in je wooninterieur. De Dome heeft een modern design dat naadloos in je interieur past. Plaats een vaas op de Dome of een stapel boeken. De scheidingswand zorgt ervoor dat je niet in de kattenbak kijkt en de kattenbakvulling ziet. ✔ Geen krassen op de vloer De pads op de onderzijde zorgen ervoor dat de Dome kattenbak harde vloeren niet beschadigt.


De belangrijkste voordelen voor katten zijn:

✔ Eenvoudig toegang Katten zijn dol op holletjes om in te kruipen! De Dome is geschikt voor oudere katten of katten met artritis.

✔ Privacy. De gesloten kattenbak, het ingangsgordijntje en de scheidingswand geven privacy aan uw kat en bieden geborgenheid.

✔ Ruimte De Dome biedt voldoende ruimte en is geschikt voor alle kattenrassen behalve voor de grootste rassen (Ragdoll, Main Coon en Noorse boskat).

✔ Altijd dichtbij. Sommige katten blijven graag dicht bij hun baasje, dankzij het stijlvolle design hoeft de kattenbak niet verborgen te worden en kan hij overal worden neergezet. Uw kat hoeft niet ver te lopen om zijn behoefte te doen. En de Dome kattenbak is een aanvulling op uw interieur!


De Hoopo Dome Roze is eenvouding schoon te maken.

 • Til het deksel op met de 2 handgrepen.
 • Pak het schepje en de kleine container.
 • Deponeer het afval in de kleine container.
 • Gooi het afval in de vuilbak.
 • Plaats de container en het deksel terug.
 • Deepcleaning kan eenvoudig met een sopje, droog de Dome vervolgens af met een doekje.

Tip: gebruik niet een te harde borstel tijdens het schoonmaken om krassen te voorkomen.


Onderdelen van de Hoopo Dome Roze

 • Lekbakje met kleine container
 • Schepje met houder Gordijntje (is erop of eraf te klikken)
 • Bovenzijde met handvaten
 • Verdelingswand
 • Onderzijde met pads
Meer informatie
Kleur Roze
Kleur Roze
Lengte 37.5cm
Breedte 50cm
Hoogte 38cm
Merk Hoopo
Serie Dome
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Hoopo Dome Kattenbak Roze