Kattendrinkbak

Drinkbak kopen? Dat doe je bij Lifestyle Cat. Wij hebben drinkbakken voor katten in verschillende maten, kleuren en vormen verkrijgbaar. Maar welke zijn geschikt voor jouw kat en interieur?

We leggen je graag meer uit over de keuzes die wij hebben gemaakt om dit assortiment aan kattendrinkbakken samen te stellen en welke keuzes jij zelf kunt maken. Of je scrollt gewoon meteen door de producten heen!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Keuzes drinkbakken voor katten

Ten eerste is rekening gehouden met de grootte of inhoud van de kattendrinkbakken. Tijdens onze eigen zoektochten zagen wij te vaak dat drinkbakken voor honden bij die van de katten stonden. Om jou te verlossen van dit leiden, houden wij altijd de inhoud van de kattendrinkbakken in de gaten. Deze moeten rond de 150 à 300 milliliter zijn.

Uiteraard houden we daarnaast ook rekening met de uitstraling van de kattendrinkbakken. Alleen merken en producten worden geselecteerd die bij jou in het interieur passen. Setjes van voerbakken en drinkbakken voor katten worden ook toegevoegd, omdat het er vaak leuk uitziet om een setje te hebben. Je koopt setjes van voer en drinkbakken voor katten dan ook vaak samen op Lifestyle Cat.

Het verschil tussen een voerbak en een drinkbak is dat een drinkbak vaak diep is aan de binnenkant en een voerbak bol om de brokjes gemakkelijker te kunnen eten. Wij vinden zelf de diepe drinkbakken fijner, omdat we dan minder snel knoeien. De hogere randen van een diepe drinkbak houd het klotsen tegen, in plaats van dat het water via de bolvorming er uit wordt gegooid.

Kattendrinkbakken koop je in verschillende kleuren, stijlen en materialen. In ons assortiment vindt je dan ook rvs of porseleinen drinkbakken, met een printje of in een voer en drinkbak houder. Deze voerbakhouders zijn dan van bijvoorbeeld roestvrijstaal, bamboe of van stoer steigerhout. Dit geeft in sommige interieuren een leukere uitstraling dan twee losstaande bakjes.

Of iets past of niet is uiteraard helemaal aan jou! Kom je er zelf niet uit? Neem dan gerust contact met ons op, we kijken graag met je mee. Drinkbakken voor katten koop je online bij Lifestyle Cat.