Katten tipi

Katten tipi kopen? Dat doe je bij Lifestyle Cat. Wij hebben katten tipi’s van lekker knusse fleece of van hip katoen. Heerlijk voor jouw kat om mee te spelen en in te slapen. Ook kun je kiezen uit bekendere merken of onze eigen lijn die handgemaakt wordt door een kleine zelfstandige ondernemer in Nederland.

Onderaan de pagina leggen we je graag meer uit over de keuzes die wij hebben gemaakt om dit assortiment voor jou samen te stellen. Of je scrollt meteen door de producten heen!

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Katten tipi kopen

Ten eerste hebben wij ervoor gekozen een eigen lijn aan te bieden. We hadden namelijk vaak het gevoel dat de kattentipi’s van de grotere merken het nèt niet waren. Er moeten katten tipi’s worden aangeboden die leuk zouden staan in je woonkamer, zonder dat het een carnaval festival wordt en al te veel moeite.

Dat te veel moeite komt uit het feit dat we zelf een tipi hebben proberen te maken van stof en bamboestokken. Deze viel echter elke keer dat onze katten ermee speelden uit elkaar. De stof gleed van de stokken naar beneden of ze tikten het ding in zijn geheel om. Dat gekloot gunnen we niemand.

Daarom *gewoon* een stevige katten tipi. Van katoen of van fleece. Een katten tipi van fleece brengt iets knus en gezelligs met zich mee voor in de sfeer van jouw woonkamer of ander interieur. Deze zijn dan ook in wat warmere of donkerdere kleuren. De kattentipi’s van katoen hebben een juist iets modernere en strakkere look, waardoor dit weer in andere woonkamers past.

Of een katten tipi past bij jouw kat en interieur of niet is uiteraard helemaal aan jou! Kom je er zelf niet uit? Neem dan gerust contact met ons op, we kijken graag met je mee. Katten tipi’s koop je online bij Lifestyle Cat.