Voerbak voor katten

Voerbak voor katten kopen? Dat doe je bij Lifestyle Cat. Voerbakken voor katten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, vormen en maten. Maar welke zijn geschikt voor jouw kat en interieur?

Onderaan de pagina leggen we je graag meer uit over de keuzes die wij hebben gemaakt om dit assortiment katten voerbakken samen te stellen en welke keuzes jij kunt maken om een voerbak voor jouw kat te kopen. Of je scrollt meteen door de producten heen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 22

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Keuzes voerbakken voor katten

Bij het opstellen van dit assortiment hebben wij ten eerste rekening gehouden met de grootte of inhoud van de kattenvoerbakken. Wij zagen maar al te vaak op het internet dat voerbakken voor honden ook bij de kattenvoerbakken stonden. Daarom houden wij altijd een oogje op de inhoud van de voerbakken voor katten, die rond de 150 à 300 milliliter zijn. Daarnaast hebben we natuurlijk gekeken naar de uitstraling van de voerbakken. Wij selecteren alleen de merken en producten die bij jou in het interieur passen. Ook houden we goed in de gaten of we setjes kunnen leveren, omdat dit er vaak beter uitziet. Setjes van drinkbakken en voerbakken voor katten koop je dan ook vaak samen op Lifestyle Cat.

Voerbakken voor katten kunnen vaak ook gewoon als drinkbak gebruikt worden. Echter is een voerbak voor een kat vaak bol aan de binnenkant en een drinkbakken voor katten dieper. Omdat de voerbak van binnen bol is, is het makkelijker eten voor jouw kat. Zo blijven er geen brokjes in de hoek hangen waar jouw kat niet bij kan.

Voerbakken voor katten koop je in verschillende uitvoeringen. Zo hebben wij in onze selectie porseleinen voerbakken, plastic of rvs voerbakken met een printje of voerbakken in een voerbakhouder. Voerbakhouders zijn dan van bijvoorbeeld steigerhout, bamboe of roestvrijstaal. Dit geeft soms een leukere uitstraling voor in jouw huis dan twee losstaande bakjes.

Of iets past of niet is uiteraard helemaal aan jou! Kom je er zelf niet uit? Neem dan gerust contact met ons op, we kijken graag met je mee. Voerbakken voor katten koop je online bij Lifestyle Cat.