Kattenbak meubel

Kattenbak meubel kopen? Dit doe je bij Lifestyle Cat. Een kattenbak meubel is een leuke manier om de kattenbak uit het zicht te verbergen en kan een bijdrage leveren aan de sfeer die jij jouw interieur wilt laten uitstralen. Wij bieden verschillende kattenbak meubels aan, waaronder van bekendere merken zoals Trixie. Maar de meest interessante kattenbak meubels zijn natuurlijk degene die we zelf laten maken.

Onderaan de pagina vertellen we je graag meer over deze Lifestyle Cat kattenbak meubels, maar je kunt natuurlijk ook gewoon meteen naar de producten kijken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lifestyle Cat kattenbak meubel

Met regelmaat nemen wij contact met kleine zzp’ers en hobbyisten die mooie kattenartikelen maken en op kleine schaal verkopen, om deze via onze webshop aan te bieden. Deze worden allemaal verkocht onder het merk Lifestyle Cat. Op deze manier kunnen wij jou zeer unieke kattenbak meubels aanbieden.

Deze Lifestyle Cat kattenbak meubels worden gemaakt in Nederland met sloophout. Omdat deze kattenbak meubels van sloophout worden gemaakt, is elk kattenbak meubel anders. Dit sloophout geeft een unieke sfeer aan de kattenbak in jouw interieur. Naast een maat kun je ook kiezen of er nog verfresten op zitten of zo ver als mogelijk niet. Met verfresten zorgt voor een industriële look van jouw kattenbak en kattenbak meubel.

Of een kattenbak meubel past bij jouw kat en interieur of niet is uiteraard helemaal aan jou! Kom je er zelf niet uit? Neem dan gerust contact met ons op, we kijken graag met je mee. Kattenbak meubels koop je online bij Lifestyle Cat.