Kattenbak

Kattenbak kopen? Dat doe je bij Lifestyle Cat. Vele kattenbakken die je online kunt vinden zijn vrij simpel. Daar is totaal niks mis mee! Maar vaak staan ze niet zo mooi bij je interieur en moet je concessies doen, of je best doen om ze te verstoppen bijvoorbeeld met een kattenbak meubel. Wij willen echter laten zien dat je ook hele mooie design kattenbakken kunt kopen.

Onderaan de pagina vertellen we je graag meer over de keuzes die je hebt bij het kopen van een kattenbak, maar je kunt natuurlijk ook gewoon meteen naar de producten kijken.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Design kattenbakken

Wat wij verstaan onder design kattenbakken zijn kattenbakken die je gewoon in de hal zou kunnen zetten, zonder dat het de sfeer van jouw interieur zou storen. De kattenbakken moeten dus bepaalde kleuren hebben die voor jouw interieur werken en soms zouden ze zelfs mogen opvallen. Bijvoorbeeld de SinDesign PooPooPeeDo kattenbakken zijn een eye-catcher. In het zwart en wit, maar ook in hippe felle kleuren, is het aestetische design een plezier voor het oog. Daarnaast hebben we ook de Curver kattenbakken in het assortiment. Dit design kattenbak met de gewoven buitenkant maakt het op het eerste oog een leuk kattenhuisje. In plaats van opvallen, is dit dus meer een kattenbak die met jouw interieur meewerkt aan een bepaalde sfeer en uitstraling.

Stevige kattenbakken

Sommige katten zijn soms een beetje rebels. Ze kunnen bijvoorbeeld aan spullen krabben en erin gaan bijten. Het kan ook voor komen dat een kat dit bij de kattenbak doet. Sommige katten vragen dus voor een stevige kattenbak. De goedkopere kattenbakken op de markt zijn vaak van één millimeter dik polypropyleen plastic. Dit is een stevig en buigbaar plastic, maar niet altijd bestand tegen de kracht van een speelse kat. De SinDesign PooPooPeedo kattenbakken zijn gemaakt van vier millimeter dik ABS plastic. Dit is plastic dat bestaat uit drie componenten, dat het een stevige en meer duurzame kattenbak maakt.  Ook de Curver kattenbakken zijn zeer stevig, omdat het materiaal in elkaar is gewoven in plaats van dat het één 1 millimeter dikke plastic wand is.

Goedkope kattenbakken

Ook wij weten dat deze kattenbakken een tikkeltje duurder zijn dan het gemiddelde van de simpelere kattenbakken op de markt. Je betaald dan ook wel voor kwaliteit. Uiteraard kun je er ook gewoon voor kiezen een goedkopere bak te kopen en deze in een kattenbak ombouw te zetten. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze kattenbak meubels!

Of een kattenbak past bij jouw kat en bij jouw interieur of niet is uiteraard niet aan ons! Kom je er toch zelf niet uit? Neem dan gerust contact met ons op, we kijken graag met je mee. Kattenbakken koop je online bij Lifestyle Cat.