Kattenhuis

Kattenhuis kopen? Dat doe je bij Lifestyle Cat. Wij hebben lekker knusse kattenhuizen, maar ook hippe design kattenhuizen die opgaan in jouw interieur. Maar welk kattenhuis is geschikt voor jouw kat en interieur?

We leggen je graag meer uit over de keuzes die wij hebben gemaakt om een mooi assortiment aan kattenhuizen aan te kunnen bieden. Maar uiteraard kun je ook gewoon meteen door de producten heen scrollen!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 39

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 39

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Soorten kattenhuizen

Er zijn veel verschillende soorten kattenhuizen. Zo heb je de ‘standaard’ stoffen kattenhuizen die vaak mooi zijn vanwege hun simpliciteit. Een voorbeeld daarvan is het 51 Degrees North Herringbone Kattenhuis. Bij deze kattenhuizen kun je het dak naar binnen drukken en het kussen erop leggen, zodat ze ook te gebruiken zijn als kattenmand. Het nadeel van de simpliciteit is dat je ze niet vaak in de woonkamer neerzet, tenzij ze in je interieur passen. Daarom hebben wij ook andere kattenhuizen geselecteerd, namelijk design kattenhuizen en andere soorten pronkstukken. Deze dragen een steentje bij aan het complete sfeerbeeld van jouw interieur of gaan er helemaal in op. District 70 en 51 Degrees North zijn merken die goed in de gaten hebben dat kattenspullen ook interieursartikelen zijn.

Om ervoor te zorgen dat er altijd wel een kattenhuis is die bij jouw interieur en kat passen, hebben we verschillende kleuren in assortiment. Zo vindt je onder andere rieten kattenhuizen of iets meer bijzondere kattenhuizen, zoals het District 70 Casa Kattenhuis. Het ziet er uit als een soort strandtas waar je kat lekker in kan kruipen om te dutten.

Of een kattenhuis past bij jouw kat en interieur of niet is uiteraard helemaal aan jou! Kom je er zelf niet uit? Neem dan gerust contact met ons op, we kijken graag met je mee. Kattenhuizen koop je online bij Lifestyle Cat.