Kattenkussen

Kattenkussen kopen? Dit doe je bij Lifestyle Cat. Wij bieden verschillende kattenkussens aan waar jouw kat lekker op kan slapen. Zo hebben we kleine poefjes, kussentjes en dikke kleine dekentjes, maar ook vensterbankkussens die langwerpig zijn zodat ze op jouw vensterbank passen. Ook deze zijn uiteraard in verschillende kleuren beschikbaar, zodat er altijd eentje is die past bij jouw interieur.

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Soorten kattenkussens

Er zijn verschillende kattenkussens, maar ze worden stiekem ook nog wel eens verward met kattenmanden en kattenhuizen. Een kattenkussen is simpelweg een kussen zonder randen of enige beschutting. Verlegen katten of katten die graag weggedoken slapen, zullen hier dus minder snel op gaan liggen. Daarentegen, duttende katten en katten die helemaal nergens meer bang voor zijn, zullen hier wel een lekker plekje aan vinden. Als ze niet al gewoon uitgebreid op jouw bank gaan liggen… op de plek waar jij één minuut eerder zat.

Kattenkussen vensterbank

Ook zijn er kussens voor katten voor op de vensterbank. Deze zijn vaak smaller en langer, zodat ze gemakkelijk op jouw vensterbank passen. Jouw katten kijken namelijk graag naar buiten en zitten hier al vrij vaak. Met deze vensterbankkussens maak je het dus lekker comfortabel voor jouw kat.

Of een kattenkussen past bij jouw kat en interieur of niet is uiteraard helemaal aan jou! Kom je er zelf niet uit? Neem dan gerust contact met ons op, we kijken graag met je mee. Kattenkussens koop je online bij Lifestyle Cat.