Kattenmand

Kattenmand kopen? Dat doe je bij Lifestyle Cat. Wij hebben traditionele kattenmanden die je op een knusse maar waarschijnlijk minder opvallende plek neerzet en moderne kattenmanden die je ook midden in de woonkamer zou kunnen zetten. Maar welke kattenmanden zijn geschikt voor jouw kat en interieur?

Onderaan de pagina leggen we je graag meer uit over de keuzes die wij hebben gemaakt om dit assortiment voor jou samen te stellen. Of je scrollt meteen door de producten heen!

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 48

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-12 van 48

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Soorten kattenmanden

Er zijn veel verschillende soorten kattenmanden. Zo heb je de ‘standaard’ pluche manden die vaak mooi zijn vanwege hun simpliciteit. Het nadeel van deze manden is dat je ze vaak niet in je woonkamer neerzet, omdat ze nergens écht bij passen en ook vrij groot zijn. Ze komen daarom vaak terecht op de plekken waar het niet zo opvalt en bij sommigen alléén op de plek waar de kat ’s nachts slaapt. Als je overdag thuis bent is de kat echter ook graag bij jou, waar jij waarschijnlijk veelal in de woonkamer bent. Van de 19 uur slaap zal jouw kat dus ook graag een poosje in de woonkamer slapen. Daarom hebben wij ook kattenmanden geselecteerd die in jouw interieur passen en soms zelfs als pronkstuk dienen. 51 Degrees North en District 70 zijn onder andere merken die het doorhebben dat kattenmanden ook interieursartikelen zijn en een steentje bij kunnen dragen aan het totale sfeerbeeld van bijvoorbeeld jouw woonkamer. Wij hebben verschillende kleuren kattenmanden in assortiment, zodat er altijd wel eentje is die bij jouw interieur en jouw kat passen. Zo vindt je onder andere rieten kattenmanden of iets meer bijzondere kattenmanden, zoals de een bijzettafel met onderin een kattemand. Uiteraard hebben we ook een paar kattenmanden voor aan de radiator geselecteerd.

Kattenmanden voor kleine en grote katten

Een kattenmand komt vaak in de buurt van het formaat 40 bij 40 centimeter. Je koopt een kattenmand dus vrijwel altijd ‘op de groei’ en voor grote katten. De kleinere katten hebben dan gewoon een nog luxer leventje in hun kingsize kattenmand.

Of een kattenmand past bij jouw kat en interieur of niet is uiteraard helemaal aan jou! Kom je er zelf niet uit? Neem dan gerust contact met ons op, we kijken graag met je mee. Kattenmanden koop je online bij Lifestyle Cat.