Kattentunnel

Kattentunnel kopen? Dit doe je bij Lifestyle Cat. Waar je op de markt veel kattentunnels van plastic ziet, zul je bij ons juist pluche en fleece kattentunnels vinden. Deze zien er knusser uit en zullen daarom ook veel meer sfeer uitstralen wanneer de kattentunnel door jouw woonkamer wordt geslingerd of wanneer jouw kat er in ligt te slapen. Daarbij zijn ze ook vaker te verkrijgen in huiselijke kleuren en ook in hippe patronen.

Kijk snel naar alle producten, of lees onderaan de pagina welke keuzes wij hebben gemaakt om dit assortiment kattentunnels voor jou samen te stellen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Stoffen kattentunnels

Ten eerste hebben wij gekozen voor stoffen, pluche en fleece kattentunnels. Dit zorgt ervoor dat een katten speeltunnel er al veel knusser uitziet dan een polyester kattentunnel. Wij hebben verschillende kleuren kattentunnels van stof in ons assortiment, zodat er altijd wel eentje is die bij jouw interieur en jouw kat passen. Deze zijn dan meteen in warmere huiselijke kleuren, zoals bruin, of standaard kleuren, zoals grijs en zwart. Wij hebben ervoor gekozen om ook de modernere patronen in ons assortiment op te nemen, zoals die van 51 Degrees North en District 70. Dit zijn onder andere merken die het doorhebben dat kattentunnels bij een interieur moeten passen om je als baasje er niet aan te storen.

Daarnaast zijn bepaalde kattentunnels voorzien van pluche aan de binnenkant, waardoor jouw kat een lekker bedje heeft om ook in te kunnen slapen.

Katten speeltunnels

Naast het slapen is een kattentunnel natuurlijk bedoeld om mee te spelen. Met meerdere katten zorgt een kattentunnel voor een goede verstopplek of een rustplaats om even bij te komen van het stoeien. Voor katten die alleen spelen, zitten er ook vaak pluche bolletjes aan beide zijden genaaid om tegen aan te slaan, op te jagen en om simpelweg naar een bewegend balletje te kijken. Het interessante ritselige geluid van een plastic tunnel bieden wij dus niet zo heel veel aan, maar hier krijg je een mooie uitstraling voor terug.. zonder in te leveren op plezier.

 

Of een kattentunnel past bij jouw kat en interieur of niet is uiteraard helemaal aan jou! Kom je er zelf niet uit? Neem dan gerust contact met ons op, we kijken graag met je mee. Kattentunnels koop je online bij Lifestyle Cat.