Miaustore Keramieken Drinkfontein Seawave Blauw/Groen

€ 73,95
SKU
LCMS-Seawave

De Keramieken Drinkfontein Seawave Blauw/Groen motiveert katten om genoeg te drinken. De drinkfontein heeft acht drinkzones op verschillende niveau’s zodat iedere kat een favoriet drinkplekje kan vinden. Het water wordt door een zeer stil pompje van 5 volt omhoog gehaald. Daarnaast wordt de drinkfontein voor katten in Europa gemaakt, van keramiek afgevuurd op 1210 graden en kan deze in de vaatwasser. De Keramieke Drinkfontein heeft een inhoud van 3,4 liter, waardoor deze ongeveer maar drie keer per maand bijgevuld hoeft te worden.

Miaustore Keramieken Drinkfontein Seawave Blauw/Groen

Om geluid te voorkomen, zijn in deze drinkfontein drie innovaties toegepast. De pomp ligt bijvoorbeeld niet op de grond of bodem, maar hangt aan een siliconen slang in het water. Daardoor worden trillingen en het bijbehorende geluid verminderd. Ook komt het voor dat een pomp geluid maakt, wanneer er te weinig water in het reservoir staat. In plaats van water aan te pompen van de bovenkant of zijkant, is een pomp ontwikkeld die van onderen aanzuigt. Hierdoor komt dit veel minder snel voor. De derde innovatie is waar het pompje geplaatst is. Dit is in de hoogste toren van de drinkfontein. Hierdoor is de ruimte waarin de pomp zich bevindt volledig afgesloten in 1.1 kg geluidsabsorberend keramiek.

Ook kan er een bewegingssensor en een bijpassend vaasje met kattengras bij worden gekocht.

De bewegingssensor schakelt de drinkfontein alleen in, wanneer jouw kat in de buurt loopt. Dit zorgt ervoor dat het water niet de heletijd blijft lopen en bespaart het elektriciteit. Daarnaast kan het de aandacht van jouw kat trekken wanneer de drinkfontein aan gaat en daardoor effectiever werken. De bewegingsdetector voor deze drinkfontein heeft een lens van 120 graden die beweging binnen 1.5 meter detecteert.

Het bijpassende vaasje is in dezelfde kleur keramiek als de drinkfontein. Deze kun je ook in de drinkfontein zelf plaatsen. In het vaasje zit organische bio-aarde en kattengraszaden. Wanneer het kattengras gegroeit is binnen 3 tot 5 dagen geeft het een heel leuk beeld, zoals te zien op de foto’s.

Meer informatie
Kleur Blauw
Kleur Groen
Inhoud 3.4 liter
Lengte 28 cm
Breedte 25 cm
Hoogte 18 cm
Merk Miaustore
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Miaustore Keramieken Drinkfontein Seawave Blauw/Groen