Lifestyle Cat Gehaakte Kattenmand Miwi Roze

€ 74,95
SKU
LC-000000019

De Lifestyle Cat Gehaakte Kattenmand Miwi Roze is een heerlijk mandje voor jouw kat en een mooi stuk voor in jouw interieur. De mandjes worden met de hand gehaakt met XXL haakgaren. Doordat ze chunky gestoken worden, hebben ze een stoerder en moderner uiterlijk.

Lifestyle Cat Gehaakte Kattenmand Miwi Roze

Het materiaal waarvan de kattenmandjes worden gemaakt is van 100 procent oeko-tex katoenkoord. Het koord heeft een kern van polyester, zodat het een zacht flexibel koord is. Tevens is het gerecycled, het wordt gemaakt van oude kleding en textielafval zonder kleurstoffen en/of chemicaliën toe te voegen. Het is dus niet alleen een heel mooi mandje, maar ook duurzaam.

De Lifestyle Cat Gehaakte Kattenmand Miwi Roze is 40 centimeter in diameter en ongeveer 15 centimeter hoog. Dit zijn de maten van een gemiddelde kattenmand en is dus geschikt voor kleine en gemiddeld formaat katten, maar ook voor grotere katten die graag (schattig!) opgekruld liggen. Omdat het katoen betreft, kan het mandje gewassen worden. Wij raden aan dit niet te vaak te doen, om het mandje zo lang als mogelijk mee te laten gaan. Een zachte stofzuigbeurt om de zoveel tijd is een goede manier om het kattenmandje schoon te houden.

Deze Lifestyle Cat Gehaakte Kattenmand Miwi Roze wordt met de hand gemaakt en hierdoor kunnen ze iets anders uitvallen dan op de foto.

Meer informatie
Kleur Roze
Kleur Roze
Lengte 40cm
Breedte 40cm
Hoogte 15cm
Merk Lifestyle Cat
Serie Miwi
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lifestyle Cat Gehaakte Kattenmand Miwi Roze