Lifestyle Cat Kattenbak Meubel met Deur Antraciet

€ 139,95
SKU
LC-000000018

De Lifestyle Cat Kattenbak Meubel met Deur Antraciet wordt gemaakt van gerecycled pallethout. Het geeft dus niet alleen een leukere sfeer in jouw interieur dan de gemiddelde kattenbak, maar is ook duurzaam en maatschappelijk verantwoordelijk. Deze worden goed geschuurd en daarna in de beits gezet. Er wordt gebruik gemaakt van transparante beits, omdat je dan nog steeds goed de structuur in het hout ziet dat voor die unieke sfeer zorgt. Een bijkomend voordeel van beits is dat de kattenbak meubel ook buiten zou kunnen staan, omdat het beschermt tegen vochtigheid en weersomstandigheden. Aan de voorkant van het kattenbak meubel is een deur gemonteerd, zodat je nog gemakkelijk bij de kattenbak kunt om het schoon te scheppen zonder de gehele ombouw op te hoeven tillen.

De kattenbak meubel is 47cm breed, 60cm lang en 51cm hoog van buiten. De binnenmaten van de meubel zijn 40cm bij 53cm en het is 40cm hoog. Bovenop de kattenbak meubel zit namelijk een verhoogde rand om een vak te creëren voor een kussen. Dit kussen krijg je er uiteraard bij geleverd en is grijs van kleur.

Omdat de Lifestyle Cat Kattenbak Meubel met Deur Antraciet met de hand wordt gemaakt, kan deze net wat anders uitvallen dan op de foto en een paar millimeter in maat verschillen. We doen ons best om de kattenbak meubel zo precies als mogelijk na te maken zoals op de foto.

Het kattenbak meubel wordt verzonden vanaf de leverancier.

Meer informatie
Kleur Bruin
Kleur Bruin/Grijs
Lengte 59,5cm
Breedte 47cm
Hoogte 51cm
Merk Lifestyle Cat
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lifestyle Cat Kattenbak Meubel met Deur Antraciet