Lifestyle Cat Merino Wollen Kattenmand Dark Petrol

€ 64,95
SKU
LC-000000007

Lifestyle Cat Merino Wollen Kattenmand Dark Petrol

De donker blauwe wollen kattenmand is zacht, comfortabel, stijlvol en compleet onweerstaanbaar voor jouw kat. Het honderd procent natuurlijke Merino wol is vijf centimeter dik gebreid. Dit maakt het een mooi, puur en duurzaam product. Het wol is natuurlijk en niet behandeld. Het is dus een zeer natuurvriendelijk product voor jouw kat. En er zijn meerdere kleurtjes verkrijgbaar!

Deze Lifestyle Cat Merino Wollen Kattenmand Dark Petrol wordt met de hand gemaakt. Hierdoor kunnen ze iets anders uitvallen dan op de foto. 

Belangrijk: Tot op een bepaalde hoogte is wol zelfreinigend. Om het mandje zo lang mogelijk mee te laten gaan is daarom een zachte stofzuigbeurt om te zoveel tijd het beste om het mandje schoon te houden. Het wol is wasbaar, maar zal dan wel een beetje meer gaan pluizen en uit elkaar gaan staan. Als je het wast, doe dit dan het liefst met de hand of met een wolprogramma. Druk de kattenmand zachtjes droog en laat het verder plat drogen. Om het mandje op te frissen, kun je het ook buiten in de wind zetten of, wanneer dit mogelijk is, een uur buiten in de sneeuw.

Meer informatie
Kleur Donker Blauw
Kleur Donker Blauw
Lengte 41cm
Breedte 41cm
Merk Lifestyle Cat
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lifestyle Cat Merino Wollen Kattenmand Dark Petrol