Lifestyle Cat Natuurlijke Krabpaal Jantje

€ 194,95
SKU
LC-000000013

De Lifestyle Cat Natuurlijk Krabpaal Jantje wordt gemaakt van boomstammen die rechtstreeks uit de natuur komen. Deze boomstammen worden eerst onder hoge druk schoongespoten en daarna laat de producent ze natuursgewijs drogen. Wanneer de stammen droog zijn, worden ze gebruikt voor de krabpaal. De stammen worden dus volledig onbehandeld, zonder insecticiden, zo natuurgetrouw mogelijk en zo min mogelijk milieubelastend gebruikt.

De krabpaal heeft verschillende opstapplankjes en ligplanken. Deze plankjes worden gemaakt van oud onbehandeld steigerhout en zijn grijsbruin van kleur. Er wordt geen verf of beits gebruikt bij de productie van deze krabpalen. De Jantje heeft een ligplank onder, een normale ligplank boven en twee opstapplankjes om naar boven te komen. Deze ligplanken zijn 43 bij 23 centimeter. Past jouw kat niet in het gemiddelde formaat kattenmand (+/- 40 bij 40 centimeter), dan is ons advies om voor een Lifestyle Cat Natuurlijke Krabpaal te kijken met een grote plank in plaats van een normale.

De Lifestyle Cat Natuurlijke Krabpaal Jantje geeft een unieke sfeer in jouw huis. Maar ook wanneer je een krabpaal voor buiten wil, zijn de Lifestyle Cat Natuurlijke Krabpalen uitermate geschikt. Niet alleen omdat het materiaal wel tegen de buitenwereld kan, maar ook omdat het standaard zo is gemaakt dat het op scheve ondergronden kan staan. Hier is wel een beetje eigen inspanning voor nodig. Aan het standaard zitten namelijk drie latjes aan de zijkant. Door twee schroefjes per latje los te schroeven en weer vast te schroeven wanneer het latje op de grond ligt, staat de krabpaal weer als een huis. Uiteraard zijn de standaarden gefabriceerd op rechte ondergronden en is deze inspanning veelal niet nodig als je de krabpaal binnen zet.

Onze producent gebruikt de stammen die zij beschikbaar hebben en daardoor kan de paal groener of juist bruiner uitvallen dan op de foto. Deze stammen zullen na verloop van tijd verder uitdrogen, dus ook groene boomstammen zullen bruin gaan kleuren. Omdat de Lifestyle Cat Natuurlijke Krabpaal Jantje met de hand en natuurlijke producten gemaakt wordt, kan deze net wat anders uitvallen dan op de foto. We doen ons best om de krabpaal hetzelfde eruit te laten zien als op de foto.

De krabpalen zijn volledig gemonteerd en zullen in één geheel worden geleverd.

Tip: Koop los wat sisaltouw om om de stam te binden, zodat eerst het touw wordt versleten in plaats van de stam als jouw katten het leuk vinden om aan de krabpaal te krabben.

Meer informatie
Kleur Bruin
Kleur Bruin
Lengte 50cm
Breedte 45cm
Hoogte 175cm
Merk Lifestyle Cat
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lifestyle Cat Natuurlijke Krabpaal Jantje