Lifestyle Cat Wollen Kattendeken Licht Grijs

€ 44,95
SKU
LC-000000016

Het licht grijze wollen kattendeken is zacht, comfortabel, stijlvol en compleet onweerstaanbaar voor jouw kat. Het honderd procent natuurlijke Merino wol is vijf centimeter dik gebreid. Dit maakt het een mooi, puur en duurzaam product. Het wol is natuurlijk en niet behandeld. Het is dus een zeer natuurvriendelijk product voor jouw kat. En er zijn meerdere kleurtjes verkrijgbaar!

Deze Lifestyle Cat Merino Wollen Kattendeken Licht Grijs wordt met de hand gemaakt. Hierdoor kunnen ze iets anders uitvallen dan op de foto. 

Belangrijk: Tot op een bepaalde hoogte is wol zelfreinigend. Om het deken zo lang mogelijk mee te laten gaan is daarom een zachte stofzuigbeurt om te zoveel tijd het beste om het deken schoon te houden. Het wol is wasbaar, maar zal dan wel een beetje meer gaan pluizen en uit elkaar gaan staan. Als je het wast, doe dit dan het liefst met de hand of met een wolprogramma. Druk het deken zachtjes droog en laat het verder plat drogen. Om het deken op te frissen, kun je het ook buiten in de wind zetten of, wanneer dit mogelijk is, een uur buiten in de sneeuw.

Meer informatie
Kleur Licht Grijs
Kleur Licht Grijs
Lengte 55cm
Breedte 36cm
Merk Lifestyle Cat
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Lifestyle Cat Wollen Kattendeken Licht Grijs