51 Degrees North

51 Degrees North

51 Degrees North houdt van dieren. Huisdieren zijn volledige familieleden geworden. Zij houden van het ontwerpen van producten die helpen huisdieren en mensen poot in hand te leven. 51 Degrees North is een van de leidende merken in de hedendaagse markt voor trendy en hippe kattenartikelen.

Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De producten van 51 Degrees North gaan van zachte bedjes naar kattenhuizen en van bijzettafeltjes naar kattendrinkbakken.

51 Degrees North Kattenhuis

Onder andere de kattenhuisjes zijn leuk om uit te lichten. Ze zijn onconventioneel vanwege hun design. De meeste kattenhuizen op de markt zet je niet zozeer in je woonkamer. Blijkbaar vond 51 Degrees North dit zonde, aangezien zij hun best hebben gedaan om hier verandering in te brengen. Zo hebben zij verschillende kattenhuizen ontwikkeld die ook voor jouw interieur plezierig zijn. Zo is het 51 Degrees North Wire Kattenhuis ontwikkeld die ook prima als bijzettafel dient. Daarnaast kennen we ook het 51 Degrees North Bucket Kattenhuis. Dit ziet eruit als een blikken kruk, waar jouw kat in kan kruipen als kattenhuis maar ook bovenop het kussentje kan liggen.

Daarnaast zijn ze ook heel bekend geworden van het 51 Degrees North Herringbone Kattenhuis. Dit is een vierkant kattenhuis dat ook in te vouwen is, zodat het als kattenmand te gebruiken is. Hier hebben ze in dezelfde kleuren ook de 51 Degrees North Herringbone Kattentunnels bij ontworpen, zodat ze combineren en het veel leuker staat in jouw interieur.

Gerelateerde merken

Be One Breed Logo
MyKotty Logo
SinDesign Logo
Trixie Logo