Over Lifestyle Cat

Wij zijn Lifestyle Cat. Een webshop voor mensen die net als ons een hekel hebben aan het uren zoeken op het internet voor de kattenmand of kattenspeeltjes die wél bij het interieur passen. Wij hopen daarom dat we met ons assortiment ook jou kunnen helpen die tijd te besparen.

Mis je toch iets in assortiment? Of heb je al uren lopen zoeken naar iets dat je niet gevonden kunt krijgen? Neem alsjeblieft dan contact met ons op! Wij willen je helpen zoeken en daarmee ook continue ons assortiment blijven verbeteren. Wij proberen zoveel mogelijk nieuwe ontwikkelingen bij te houden en mooie producten te spotten, daarbij kunnen we altijd een helpende hand gebruiken.

Het verhaal achter Lifestyle Cat

Wij zijn Sabijn en Dirk. Kattenliefhebbers. Baasjes van Tibbers en Lana. En soms Samaritaan voor Griekse zwerfkatten.

Het idee achter Lifestyle Cat ontstond met de komst van Tibbers. Het was onze eerste kat en we wilden haar natuurlijk van allerlei moois voorzien. Zoals waarschijnlijk elk baasje. Al snel bleek dat we het hele internet moesten afzoeken, op verschillende websites moesten bestellen en naar verschillende winkels moesten rijden om dé kattenspullen te hebben die wij mooi vonden en bij ons interieur pasten. Daar waren wij het niet mee eens. Daarom, Lifestyle Cat. Dé webshop met kattenspullen die wél bij jouw interieur passen.

Het assortiment van Lifestyle Cat

We doen dan ook ons best om kattenspullen te hebben die in verschillende interieuren passen, zoals in moderne inrichtingen of een interieur waarin alles wordt afgestemd op een bepaalde kleur. Zo is bijvoorbeeld bij ons thuis voornamelijk alles afgestemd op de knusse kleur bruin, waarvoor je dan ook kattenmanden, krabpalen en andere kattenspullen terug zult vinden.

Dit doen wij door artikelen af te nemen van de grotere merken die doorhebben dat kattenspullen ook interieursproducten zijn, waaronder 51 Degrees North, District 70 en Katt3. Echter, wij zijn niet áltijd tevreden met hetgeen dat zij aanbieden. We houden daarom ook een kritisch oog op ons assortiment en blijven kijken naar wat er uit moet én naar wat er bij moet.

In dat opzicht, nemen we ook contact op met hobbyisten en kleinere zelfstandige ondernemers in Nederland. Zo komen wij aan bijzondere artikelen die veelal handgemaakt zijn en bijna nergens anders verkocht worden. Dit zijn bijvoorbeeld zeer natuurlijke krabpalen, kattentipi’s en gebreide kattenmanden. Omdat deze met de hand worden gemaakt, is elk product uniek.

Maak jij zelf ook mooie dingen die wij móeten zien? Neem contact met ons op! Wij worden hartstikke enthousiast van mooie kattenartikelen.