Radiator kattenmand

Radiator kattenmand kopen? Dat doe je bij Lifestyle Cat. Wij hebben kattenmanden voor aan de radiator in verschillende kleuren en vormen. Deze gaan op in jouw interieur door de minder opvallende plek waar je ze op kunt hangen en zijn handiger in kleinere kamers waar je creatief moet zijn met de ruimte die je hebt.

Onderaan de pagina leggen we je graag meer uit over de keuzes die wij hebben gemaakt om dit assortiment voor jou samen te stellen. Maar je kunt ook gewoon meteen naar de producten kijken!

Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Soorten kattenmanden voor aan de radiator

Wij hebben verschillende kattenmanden voor aan de verwarming. Het belangrijkste waar je op let is de maat van jouw radiator en het stuk van de mand die op de radiator moet leunen. Sommige radiatoren zijn breed, waar de Trixie Radiator Kattenmand Creme, Beige of Bruin meer geschikt voor zijn, omdat deze zich over de gehele verwarming klemmen. Bij een radiator met een dubbele rand is de Rosewood Radiator Kattenmand Luxury meer geschikt, omdat deze leunt tegen de achterste wand van de radiator.

We proberen een divers assortiment aan te bieden. Ten eerste zodat de meeste soorten radiator kattenmanden voor verschillende radiatoren beschikbaar zijn. Ten tweede vanwege de kleuren, omdat er altijd wel een moet zijn die bij jouw kat en interieur past. Lukt het jou niet om bij ons te slagen? Neem dan alsjeblieft de tijd om contact met ons op te nemen! Zo kunnen wij kijken wat wij kunnen doen om het assortiment te verbeteren.

Een kattenmand komt vaak in de buurt van het formaat 40 bij 40 centimeter, zo ook de radiator kattenmanden. Verder hebben ze een stevig metalen frame. Zo heeft jouw kat een lekker warm plekje bij de verwarming, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over vallende katten.

Of een radiator kattenmand past bij jouw kat en interieur of niet is uiteraard helemaal aan jou! Kom je er zelf niet uit? Neem dan gerust contact met ons op, we kijken graag met je mee. Kattenmanden voor aan de radiator koop je online bij Lifestyle Cat.