SinDesign PooPooPeeDo Design Kattenbak Wit

€ 89,99
SKU
LCSD-PPPD-Wit

De SinDesign PooPooPeeDo Wit is dé kattenbak die zowel functioneel als design is! De PooPooPeeDo is een ei-vormige kattenbak die een soort kick geeft wanneer je hem ziet staan, maar ook harmonieus opgaat in jouw interieur. Naast dat het aesthetisch aantrekkelijk is, is de PooPooPeeDo verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren. Voor iedereen wel eentje in de kleur die zij mooi vinden.

SinDesign PooPooPeeDo Design Kattenbak Wit

De SinDesign PooPooPeeDo is dé kattenbak die zowel functioneel als design is! De PooPooPeeDo is een ei-vormige kattenbak die een soort kick geeft wanneer je hem ziet staan, maar ook harmonieus opgaat in jouw interieur. Naast dat het aesthetisch aantrekkelijk is, is de PooPooPeeDo verkrijgbaar in verschillende hippe kleuren. Voor iedereen wel eentje in de kleur die zij mooi vinden.

Gemakkelijk voor jou en jouw kat. De bovenkant is gemakkelijk erop te zetten en zal niet omhoog worden geduwd wanneer jouw kat erin loopt door zeven grippunten. Dankzij het gat bovenin, in de vorm van een kattenpootje, kun je de bovenkant er weer vanaf halen om de bodem gemakkelijk leeg te gooien en schoon te maken. Deze bodem kan worden uitgespoten met een straalstand van de douchekop in de badkamer, want de binnenkant is zeer glad en houdt geen vuil en geur vast.

De grootte van de opening is zo gemaakt dat alle soorten katten erin kunnen. Dus ook grotere katten, zoals Maine Coone’s. Toch is er ook over nagedacht om de opening niet veel groter te maken om te voorkomen dat het kattenbakgrind door de hele kamer slingerd.

Er is stevig en kwalitatief materiaal gebruikt voor de SinDesign PooPooPeeDo. Daarnaast is het ook ecologisch. Het plastic dat gebruikt wordt, is honderd procent recyclebaar en weerstaat het zuur van kattenurine. Bedankt en ontworpen voor gebruik op lange termijn, de PooPooPeeDo biedt stevigheid en weerstand dat we niet vaak zien bij kattenbakken.

Tevens krijg je bij de SinDesign PooPooPeeDo een kattenbakschepje en een anti-geur tablet. Het ergonimische kattenbakschepje krijg je in dezelfde kleur als de kattenbak, hoewel je er ook voor kan kiezen een schepje los in een andere kleur te bestellen. Deze is makkelijk wasbaar en biedt jou de mogelijkheid de kattenbak eenvoudig uit te scheppen. Het anti-geur tablet helpt om de geuren van jouw kat tegen te houden bij de kattenbak, zodat niet heel jouw huis ernaar ruikt. Deze anti-geur tabletten gaan een maand mee en zijn ook los te bestellen.

Ook verkrijgbaar in andere kleuren, namelijk Zwart, Rood, Groen en Oranje.

Meer informatie
Kleur Wit
Kleur Wit
Lengte 70cm
Breedte 40cm
Hoogte 40cm
Merk SinDesign
Serie PooPooPeeDo
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:SinDesign PooPooPeeDo Design Kattenbak Wit